Paris ışıltısını üzerinde hisset!

 

Şık ve ışıltılı bir görünüme sahip olmak herkesin arzusu. Trendler sürekli değişkenlik gösterse de Fransız kadınların vazgeçemediği Parizyen stil asla eskimiyor ve değişmiyor. Bunun en temel sebebi ise Paris’in moda konusunda en dikkat çekici şehirlerden biri olması. Ve tabi bu stilin uzun yaşamasında zamansız parçaların yeri çok büyük.
Peki nedir bu Parizyen stil hadi biraz inceleyelim!
Özellikle Paris’te yaşayan Fransız kadınlarının moda anlayışını ve yaşam tarzını ifade eden ve yeni sezon moda trendleri arasında da sık sık karşılaştığımız bir kavram.
Fransız kadınlarının bu görünüm içerisinde fazlasıyla asil ve havalı görünmesi de bu akımı günden güne daha yaygın hale getiren detaylar arasında yer alıyor. Parizyen bir görünüm oluşturmak için ihtiyacın olan tek şey, hangi parçalara sahip olman gerektiğini bilmek! Tam da bu nedenle gardırobunuzda olması gereken zamansız parçalarla Paris ışıltısını üzerinde hissetmeniz için sizi Touché’ye bekliyoruz.

 

 


Yeni sezonun favori parçalarından olmaya hazırlanan tüvit paltolar 2022 yılının rengi seçilen fuşyanın parlak, cesur ve enerjik havasıyla ve nötr tonlardan krem rengi seçenekleriyle Paris ruhuna uyarlanarak kombinlerinizin tamamlayıcısı haline geliyor.
Parizyen stilden ilham alınarak hazırlanan bu özel koleksiyonunun tamamlayıcı parçalarından krep kumaş pantolonlar ise hafif İspanyol paçalarıyla hem trendleri yakalıyor hem de şık bir görünüm elde etmenizi sağlıyor.
Siyahın vazgeçilmezliği ile bu sezon yükselişe geçen ve adından sık söz ettirecek fuşya, bir araya gelerek bu özel koleksiyonun temel parçalarından birini oluşturuyor. Balon kolla buluşarak romantik bir görünüm yakalayan aynı zamanda da sade duruşuyla öne çıkan bu elbiseye mutlaka göz atmalısınız.
Bu görünümü yakalamak için makyaj ve saç konusunda da tutarlı bir yol izlemelisiniz. Hafif tonlarda yapılan bir makyaj ve günlük bir saç stiliyle zarif görüneceğinizden eminiz. Saçlarda kusursuzluk aranmadığı gibi kuaförden çıkmış gibi bir görüntü beklentisi de söz konusu olmadığında doğal duruş, stilin önemli bir detayını oluşturuyor.
Bu stilin olmazsa olmazları arasında bazı kilit parçalar tabi ki var. Bu yüzden gardırobunuzda olması gereken parçaları dikkatlice seçerek ilk adımı atabilirsiniz.
Örneğin ressam şapkası bu stilin en bilinen sembollerinden biridir. Abartısız bir şıklık yakalayabilmek için kullanılabilecek ideal aksesuarlardan olduğu da söylenebilir. Günlük stilin özelleştirildiği Parizyen tarzda şifon bluzlar de önemli bir yer tutar.
Touché’de farklı renk ve seçenekleri bulunan pileli ve volanlı etekler de zamansız bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Ayrıca minik bir dokunuş yapmak isterseniz de inci detaylarıyla zarif bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Şıklığınızı koruyabileceğiniz parçaların yer aldığı Touché Dreaming Paris koleksiyonunu incelemeyi unutmayın!

Ocak 26, 2023

Yorum yap