Hey Touchè Girl! 

Günün nasıl geçiyor? Yeni senenin hedefleri nasıl gidiyor? Söylemeliyim ki burada her şey yolunda ve çok heyecanlı! Bir yola girmek birçok zaman zordur. Fakat yanında sana destek olan, sevincini paylaşan birileri varsa her anı oldukça kıymetlenir. Yolculuğumuz tüm hızıyla devam ederken her adımda bize katılan yeni yüzler oldu, zamanla büyüdük ve bir aile olduk. Bugün ailemizin her bir üyesi Touchè kıyafetleri içinde mutluluğumuz ise yüzümüzden okunuyor. O yüzden bu fotoğrafları seninle de paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Gün saymanın senin için zamanın akışı üzerinde etkisi ne bilmiyorum ama Touchè Squad için geri sayım yaptıkça günler geçmedi. Fakat beklenen gün geldi ve birlikteyiz! Büyük bir heyecanla ve yüzümüzde büyük bir gülümsemeyle anımıza seni de dahil etmek istiyoruz.

 

 

İyilik bulaşıcıdır, derler ya mutluluk da bir o kadar bulaşıcıdır. Bu fotoğraflara bakarken bir mutluluk esintisi sardı. Hepimiz birbirimizden ne kadar farklıyız ve bir arada ne kadar da güzeliz. Biz de bu sebeple yaptığımız işi ne kadar sevdiğimizi bir kez daha anladık ve büyük bir heyecanla: Her türlü farklılığa bir kombin ile Touchè Squad yayında!

 

 

Bu fotoğrafa bayıldığımı söylemeden veda etmiyorum. Elif Nur’un zarifliği, camda yansıyan siluetler, şehrin yapıtları, ışıklar, … o kadar hayatın içinden bir görüntü ki, hayatın koşturmacasında fotoğrafın nazik esintisi beni ele geçirdi. Mavi ve kahvenin bu inanılmaz uyumu sizce nasıl? Ya da Elif Nur böyle güzel kombin yapmayı nerden öğrendi? Ya arkaplan? Çok mu detay düşünüyorum yahu yoksa detaylar mı bir eseri şaheser yapan, ne dersiniz?

 

 

İşte burda ailemizin görünen yüzleri, biliyorum ki şu an bu satırları okuyan ailemizin başka üyeleri de dünyanın farklı yerlerinde bize bu yolculukta eşlik ediyor. Touchè Squad o kadar büyük bir topluluk ki özenerek seçilen kumaşlar, tasarımlar, aksesuarlar senle birlikte dünyanın bir köşesinde hayat buluyor. Bu haz paha biçilemez. 

Eğer hala buradaysan heyacanımız ortak demektir! Seni de dinlemek için sabırsızlanıyorum. Touchè Squad’ın bir parçası olmak , bana seslenmek istersen hemen Instagram hesabımızda bugünü anlatan reels’in (https://www.instagram.com/p/CnzSM8Xrtnf/) altına #touchèsquad hashtagiyle duygularını bizimle paylaş. 

Dünyanın her yerinden dostlarımıza; 

Squad’lı olduğun için teşekkürler, sensiz tam olamazdık.

 

 

 

 

Ocak 30, 2023

Yorumlar

Adile erzi dedi ki:

Her kategorideki ürününüze kendinize has yorumunuzu katarak özgün tasarımlar yapmanız, kumaşlarınızın kalitesiyle dünya standartlarında bir marka vizyonuyla üretmeniz ve her zaman müşterilerinizin isteklerine kulak veren bir marka olmanız şuan bu dönemde bizler için bulunmaz bir şans siz üretmeye biz giymeye devam edicez inşallah Toucheprive ve ekibindeki herkesin eline emeklerine sağlık her sezon ürünlerinizi heyecanla bekliyorum🤗❤🙏

Elif Ünal dedi ki:

Başından sonuna kadar tebessümle okuduğum bir yazı oldu. Evet mutluluk bulaşıcıdır bu bazen bir gülümseme bir fotoğraf yada başka bir sebeple olur ama o gün giydiğim kıyafet benim modumu belirler ve yüzümde oluşan o huzur mutluluk herkese bulaşır işte tam da bu modu belirlemek için sizin o güzel insana huzur ve enerji veren ürünlerizle tanışmayı çok isterdim ki mutluluğumu herkesle paylasabileyim. Her görünümüne hayran kalacağımız bir iş olduğundan çok eminim daim olsun 🌸✨😊🥰

Yorum yap