Herkesin dört gözle beklediği davet sezonu başladı. Birbirinden farklı davet konseptleri için gardırobunuza yeni parçalar eklemenin tam vakti çünkü söz konusu yaz akşamları olunca, şıklık yarışı farklı bir noktaya taşınıyor. Modaya uygun bir görünümle rahatlıktan ödün vermeden ışıldamak isterseniz, size ilham verecek zarif Touché parçalarıyla yaz akşamlarına güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.

Sizin için derlediğimiz, bu güzel yaz akşamlarında büyüleyici görüneceğiniz parçalara göz atmayı unutmayın.

 

Havuz Başı Davetleri 


Yazı güzel hale getirenlerden biri de havuz başı davetleridir. Kilit nokta ise, sizi serin tutacak yarı resmi veya kokteyle uygun bir görünüm seçmektir. Özellikle beyaz rengin tığ işi ve hafif dantel elbiselerle birleştiği parçalarla dikkat çekici bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bununla birlikte, bluzlarda deniz kabuğu detaylı işlemeler, gold kemerler ile şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

 

                        
                       

 

 

Salon Davetleri


Salon davetlerinin tarihi yaklaşırken hem bu özel günün başrolleri hem de davetliler, şık bir kombin arayışına girer. Parlak kumaşların, gold detaylı tafta elbiselerin, göz alıcı taşların havada uçuştuğu bu davetlerde herkes kendine en çok yakışan görünümü bulmaya çalışır. Zarif bir elbise veya etek salon davetleri için bariz bir seçimdir, ancak doğru olanı bulmak zor olabilir. Bu seçimleri tek bantlı topuklu ayakkabılar ve küçük küpelerle birleştirebilirsiniz. Ayrıca beli daralan giysiler her vücut şekline yakışır ve size istediğiniz kum saati siluetini verebilir bu ayrıntıyı da gözden kaçırmamanızı öneriririz. Salon davetlerinde hem gündüz hem de gece tercih edebileceğiniz şık ve modern kombinleri Touché tasarımlarında bulabilirsiniz. 

 

 

                

 

 

Kumsal Davetleri

Bir kumsal davetine katılıyorsanız, tahta iskelelerde veya hafif kumlarda yürüme ihtimaliniz çok yüksek. O yüzden bu görünümde ayakkabı seçiminize de çok dikkat etmelisiniz. Hava deniz kenarında çok sıcak ve nemli olacağı için dar elbiselerden kaçınmanızı önerebiliriz.  Kıyafetinizi şekillendirmeye başlamak için dökümlü bluzları büyük küpeler ile buluşturabilirsiniz. Deniz meltemi estiğinde uçuş uçuş bir seçenek için görünümünüzü pötikare katman elbiseler ya da piliseli elbiseler ile de sağlayabilirsiniz.

 

                                                 

 

Dantel, çiçek veya ince baskı gibi dokularla oynayabilirsiniz ancak görünümüze kişilik kazandırmak için renk paletinizi nötr ve yumuşak tutun. Feminen ve şık bir görünüm tercih ediyorsanız dökümlü bir pantolonu şifon bluz ile birleştirmeyi unutmayın. Dökümlü veya bol bir kıyafet, rahat ve sofistike olmanın arasında mükemmel denge kuracaktır. Bu doğrultuda siz de benzersiz tarzınızı ortaya koyacak çarpıcı tasarımlarla yaz davetlerinde şıklığınızı sergileyebilirsiniz.
Tüm zarif görünümler için seçenekler mağazalarımızda, seçkin satış noktalarında ve toucheprive.com’da!



 

 

                            

 

 

Ocak 26, 2023

Yorum yap